Aantal personen: 4
250 gr spaghetti
350 gr kipfilet,in repen
1 el olijfolie
75 gr hazelnoten, geroosterd en gehakt
½ krop friséesla
80 gr rucola of veldsla
zout en versgemalen peper
Voor de dressing:
4 el milde olijfolie
4 el limoensap
2 tenen knoflook
½ el Dijonmosterd
1 tl honing of gembersiroop
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met zout. Bak de repen kip in een antiaanbakpan 3-4 minuten aan elke kant, afhankelijk van de dikte van de repen kip.
Laat de kip afkoelen. Meng de spaghetti met de kip en de beide slasoorten en pasta.
Klop een dressing van alle ingrediënten en schep de dressing op de salade.
Bestrooi naar smaak met zout en peper en garneer met de gehakte noten.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |